149.00 ron
Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă

Sanatate si frumusete
Adaugat 2 săptămani în urmă
31 vizualizari

149.00 ron
Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă

Sanatate si frumusete
Adaugat 2 săptămani în urmă
31 vizualizari

Descriere

Sunteți obosit de diete stricte și antrenamente epuizante? Visați la o siluetă suplă fără a vă pune sănătatea în pericol?

Atunci aveți nevoie de Inslim!

Inslim este un supliment alimentar unic, conceput special pentru persoanele care doresc să slăbească în siguranță și eficient. Produsul nostru este ideal pentru femei și bărbați care doresc să reducă greutatea, să îmbunătățească metabolismul și să mențină o floră intestinală sănătoasă. Datorită abordării sale pe trei niveluri, Inslim ajută la activarea transformării grăsimilor în energie, accelerează metabolismul și restabilește echilibrul microbiomului intestinal fără a fi nevoie de diete stricte.

Extractul de tulpină de ananas 250 GDU/g Bromelain favorizează descompunerea fibrinei, ceea ce reduce umflăturile.

Fibrele de acacia sunt un prebiotic natural care influențează pozitiv flora intestinală.

Glucomananul din konjac hrănește bacteriile benefice din intestin, transformându-le în acizi grași cu lanț scurt. De asemenea, ocupă mult spațiu în stomac și crește senzația de sațietate.

Extractul de semințe de guarana — bogat în cofeină, guarana stimulează metabolismul timp de 12 ore după administrare, ajută corpul să ardă mai multe calorii în stare de repaus și elimină excesul de lichide și toxine din organism.

Nopalul ajută la scăderea în greutate, legându-se de grăsimile alimentare și crescând eliminarea acestora, ceea ce reduce absorbția energiei și ajută la controlul apetitului.

Cetonii de zmeură accelerează metabolismul și cresc nivelul de adiponectină, un hormon care ajută la reglarea metabolismului grăsimilor și zahărului.

Folosirea ingredientelor vegetale asigură siguranță și efecte secundare minime. Capsule ușor de utilizat pot fi administrate în orice moment al zilei.

Alegeți Inslim pentru o slăbire sănătoasă și bucurați-vă de rezultate!

https://www.facebook.com/InSlimEurope/

Atribute

Stare: Nou
Tip tranzactie: Vinde

Annafill's profil

Annafill
Annafill Înregistrat de 2+ săptămâni Online 2 săptămani în urmă
Descriere utilizator Nicio descriere lăsată de utilizator

Contact Annafill (utilizator)

  Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă - 1
  Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă
  149.00 ron
  Pentru a ne proteja împotriva activităților interzise, este posibil să vă verificăm mesajul înainte de a fi redirecționat către destinatar și, dacă este necesar, să îl blocăm.

  Alte anunturi utilizator

  Comentarii

  Nici un comentariu nu a fost adăugat încă, fii primul care comentează acest anunț!
  Adauga comentariu

  Detalii utilizator Detalii

  Annafill
  Annafill
  2 anunturi active
  Utilizator privat
  Înregistrat de 2+ săptămâni
  Online 2 săptămani în urmă
  Contact Toate anunturile

  Locația Anunțului

  Bucharest, Bucureşti, Romania
  44.4361414, 26.1027202

  Atentie!

  Nu plătiți niciodată o depunere într-un cont bancar până nu ați întâlnit vânzătorul și ați văzut semnat un contract de cumpărare. Niciun vanzator serios nu solicită o plată în avans înainte de a vă întâlni.
  Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă
  149.00 ron Inslim: acțiune triplă pentru o slăbire eficientă de Annafill